2017 > 10

Tidigare i veckan tog vi Meeras första tur till havet! Där träffade vi diverse sysslingar o pysslingar, lite släkt alltså och det blev många race i sanden ..

Afghanvalpen Tim var en roligt prick ;)

Läs hela inlägget »

Idag visade sig äntligen solen så vi passade på att vara ute, både på gården och i skogen..

De som fastnade på flest bilder tror jag var Meera och hennes lekkompis Sally ;)

Läs hela inlägget »

I fredags, den 13:e var det så dags, "Doris" skulle gå sitt premielopp. Hon har tränat hemma hos Hasse hela sommaren och varit inne på banan hos Stall Mats Bucht i träning ca 1 månad.

Loppet gick kl 18, och det var ett gäng spända delägare, uppfödare, ägare och tränare som hängde på staketet!
Coola Doris sprang som hon aldrig gjort annat i det nio hästar stora fältet och klarade tiden hur lätt som helst, hon sprang på 1.30,2
Efter loppet blev den en välförtjänt dusch :)

Läs hela inlägget »

På vägen hem från Sundsvall i söndags stannade vi till i Ö-vik för att hälsa på hos Marina & hundarna på kennel Angel Crest. Hon har valpar efter våran Doc som nu är sju veckor gamla. Dom ser mycket lovande ut! 

Läs hela inlägget »

Idag har hundarna verkligen tyckt att det var roligt i ringen! Nina visade Doc & Sally, båda med exc och jag, Malin, visade Snuppe som idag fick vg. Kritikerna var så fina och likaså hundarna! 

Läs hela inlägget »

Det har inte blivit många bilder, för fy vad det regnat sista tiden! I helgen pysslas det ute, spabadas det kineser och promeneras det ute i skogen. Ikväll är det middagsbjudning och tidigt imorgon åker vi till Sundsvall och SDHK utställning med tre av de små, Doctor, Snuppe och Sally..det blir roligt att träffa alla människor igen!

Läs hela inlägget »

Meera är så otroligt lik sin mamma Kakan! Jag fotade henne ute på gården för ett tag sedan och likheten är slående. Det är vi glada för, då vi tycker att Kakan är en fantastisk whippet <3

Läs hela inlägget »