2018 > 02

Vi gör allt vi kan för att fånga dagarna .. vara ute och ladda batterierna. Det begränsar lite med isande kyla och envisa förkylningar men ingen har som bekant dött av lite frisk luft ;)

Läs hela inlägget »

Igår var vi i Vindeln på en liten inoffare, det var väldigt trevligt att ställa hund och träffa en massa vänner.
Bir-valp & Big-2a blev Meera och Bim-valp blev fina brorsan Bello. Så roligt att matte Carina & husse Tommy kom dit! Vi hade också med tanten Strumpan, som blev Bir och Big-2a. Domare var Anna Lindberg. Jap var med men vägrade showa i det iskalla ridhuset... Det är en liten men bestämd dam!

Läs hela inlägget »

Det är härligt att vara ledig mitt i veckan ihop, kunna ta en långtur med hundarna och gå där och småprata, dagdrömma och hämta energi. Såklart fick kameran följa med...

Läs hela inlägget »

Varje helg försöker vi göra något extra roligt med hundarna, och umgås med vänner. Förra helgen var vi och hälsade på Emmy, Daniel, deras barn, och hundar i deras stuga. Vi tog en promenad längs skoterspåren och hundarna fick rasa av sig ..

Läs hela inlägget »

Vi har en fantastisk lördag i Umeå! Sol, -1 och en god vän på besök med sina hundar. Vi tog en långtur ihop och det är så kul att se 11 stycken hundar som leker och springer med varann utan problem. Nu är våra nöjda och glada... sover gott lite här och var i huset...

Läs hela inlägget »

Det är sällan, eller nästan aldrig, som vi får alla åtta på en & samma bild.. Men så kommer traktorn och plogar i byn & det är ju så spännande! ;-)

Läs hela inlägget »

Det är kallt ute trots att solen lyser för fullt, idag hade vi -19 när Meera gick ut på sin morgontur. Dom andra försökte dra sig så länge som möjligt... 
Vid lunch klädde vi oss alla ordentligt och gick ut på skoterspåret, så otroligt skönt! Under tiden vi promenerade var husets tonåring ute med skotern :)

Läs hela inlägget »

Vi har fått följa Pajens (MhaLhi's Oh My Apple Pie) utställningsdebut på några Inoffare med hans matte Malin. Det har gått jättebra, och han har fått fin kritik, fått Hp och blivit BIR eller BIM valp varje gång.
Han verkar också lärt sig att koppla av i buren innan han ska ut och visa upp sig :)

Pajen 6,5 månad

Läs hela inlägget »