2018 > 03

Du är så otroligt efterlängtad! Vintern är ljuvlig, till det nya året kommit, sen kan våren anlända, med sitt fågelkvitter och sköna sol.
Vi passar på att ta med kameran så ofta vi kan nu, dessa ljuvliga dagar. Strumpan vill att vi ska skotta fram solväggen snart, så det får väl bli i helgen :-)

Läs hela inlägget »

Sportlovet i år bjöd på både och..härliga dagar med ledighet och tid att umgås med nära och kära i norr men tyvärr lite trist väder och tråkiga nyheter!

Börjar med det trista, våran fina SOMEBODY'S DARLING som var dräktig med MAKE IT HAPPEN och skulle föla i maj, kastade sitt föl med diverse efterföljande komplikationer men hon mår bra igen. Tack och lov!

Vi har nog glömt att skriva om att SOMEBODY'S DESTINY "Ernst" som blir 1 år nu, är såld! Vi önskar de nya ägarna stort lycka till med honom!


 

Läs hela inlägget »
Dags att skotta fram solväggen snart, tror jag minsann :)
Läs hela inlägget »

Sjukdomar hos både två - och fyrbenta gör att hemsidan fått komma på låg prio... Men nu börjar vi alla komma på fötter igen. Hälften av gänget har åkt till norr på sportlov och hälften är hemma och skottar. Få dagar har det varit fint väder här i Södervik, passade då på att ta med kameran ut.

Läs hela inlägget »