2019 > 04

Igår hälsade Nina på sitt fina sto SOMEBODY'S DARLING som är dräktig, och det är snart dags! Vi håller alla tummar att allt ska gå bra denna gång och vi får ett friskt, fint föl efter EXECUTIVE CAVIAR <3

TACK till Marita, (och gårdshunden Luna) som tar så väl hand om Ärtan och sköter henne som sin egen!

Läs hela inlägget »

Vilka härliga dagar vi har och det är inte ens maj än! Vi har vart lediga några dagar och har varit ute hela dagarna, grejat i trädgården, pussat på valpar och tagit långa promenader i skogen. Till och med mammorna har tagit korta stunder ute i solen ..

Läs hela inlägget »

Våren är fantastisk & vi njuter av valpar inne och solen ute. Idag har vi pysslat tillsammans i trädgården, under tiden serverade vi lunch till hundarna i form av älgben. Mycket uppskattat!

Läs hela inlägget »

Våra hett efterlängtade valpar är här! Först ut var Jap´s kull - fyra starka & underbara knytten! En nakentik, en nakenhane, en puffhane och en pufftik. 

Fem dagar senare kom Sally´s lilla flicka som vi kallar Svea, en pufftik. Ensamvalp som hon är, har hon fått mjukisdjur att kura med dom stunder mamma är ute på kisstur. Ni kan läsa mer om dessa kullar på " Valpar "

Läs hela inlägget »

Vi längtar snart ihjäl oss efter dessa valpar, några tvivel finns då inte längre...!

Läs hela inlägget »

Nu är vi mitt uppe i årets bästa årstid .. finns inget som slår långa promenader i skoterspåret med vårsolen som värmer, och häng med goda vänner vid grillen!

Läs hela inlägget »