2019 > 09

Hästarna visar sig på tävlingsbanorna, och i söndags var Somebody's Promise "Doris" (nr 3) ute på Umåker. Hon gjorde det mycket bra och fick med sig en placering, tungt dövad för att hålla sig lugn och stabil. Nästa gång kanske det blir mindre i öronen för ännu mera fart ;)

Läs hela inlägget »

Än bor det kvar några av valparna, och det är verkligen lyx att få tillbringa dagarna med dom! Vi gör turer i skogen och höstar till det på gården ..

Läs hela inlägget »

Imorse for vi alla ut på skogstur, vuxna som valpar (dom som är kvar) Det kändes verkligen att hösten är här, luften är klar & kall, frost på backen men ändå en skön sol.

Läs hela inlägget »

Det är inte klokt, valparna är redan åtta veckor och har börjat flytta!

Sista dagarna har vi försökt få så mycket tid det går med valparna, de är verkligen helt underbara men också ruskigt morgonpigga ;)

Läs hela inlägget »
Äntligen fredag och idag visade sig solen så valparna kunde vara ute lite mer.

Det börjar bli dags för 7 veckors bilder men tyvärr blåste det för mycket idag-darriga valpar blir inte så bra på bild ;)
Läs hela inlägget »

Hon är valpen som blir kvar hos oss..underbar, busig och galet söt! När hon föddes flög tanken genom mitt huvud "det där kanske är hon"
Givetvis döpt efter min första egna uppfödning och stora stjärna Somebody's Darling <3

*​​​​​​MHALHI'S STAY WITH ME DARLING*

Läs hela inlägget »

Nu har valparna fått sina namn och registeringen är snart färdig. 

Som vi skrivit om tidigare så föder Nina upp travhästar med stallnamnet SOMEBODY'S..och den här kullen kommer få sina namn efter hennes hästar <3

Läs hela inlägget »