2021 > 05

Redan drygt tre veckor..den söta lilla trion har fått flytta ut ur lådan och har nu lite mer att utforska, och oj så spännade det är! Vi pysslar också på med kloklippning två gånger i veckan, och har börjar servera de mat. Mycket nytt i ett litet liv..idag ska vi forsöka fota lite mera.

Läs hela inlägget »

Igår var det trav uppe i Skellefteå, och tre av Ninas uppfödningar startade. Banan var hemsk av regnet, och man till och med gick och besiktade banan mellan loppen för att se att den var säker! Bägge damerna SOMEBODY'S PROMISE och SOMEBODY'S MIRACLE galopperade bakom bilen då de hade spår 4 och hamnade mitt i leran som sprutade bakom bilen, de fullföljde loppen men hade inget med placeringarna att göra. 

Däremot fick äntligen SOMEBODY'S DESTINY "Ernst" vinna för sin tränare och kusk, Stefan Johansson. Han har i senaste starterna två 2:a platser och två 3:e platser så han var så väl värd segern! Loppet var 2640 m auto, och han gick från sista plats efter en lugn start och en störning 800 m från mål till att vinna..fina, fina Ernst! Grattis till hans ägare, tränare och skötare, förstapriset var 25 000:- 

Läs hela inlägget »

På måndag fick Juicy sin valp, det blev en liten fin nakentjej som kommer bli så omhuldad då det bara är hon. Hon är så fin <3

Läs hela inlägget »

Vilken dag som helst är det dags för lilla fina Juicy, att få sin första kull. Vi väntar spänt, och hoppas allt kommer gå bra.

Läs hela inlägget »

Ja,, de är redan 14 dagar idag och små springor till ögon har börjar synas.
De är så himla förnöjda och man hör knappt ett pip ur lådan, Meera sköter de minutiöst och är så måna om dem. 

 

Mormor Kakan längtar efter att få hjälpa till på ett litet hörn iallafall <3

Vi har ännu en hel del snö kvar, men i helgen var sista promenaderna på skoterspåren. Nu kom regnet och den härliga vårvintern får anses över .. men det har aldrig hänt förrut att spåren hållt så sent i maj. Det är den bästa årstiden, som vi och hundarna njutit!

Läs hela inlägget »

Nu är de äntligen här, Meeras & Unos små. På tisdagmorgon den 27 april födde Meera 3 valpar i rask takt, allt har gått jättebra och alla mår bra. 
Vi har en svartbrindlad hane, en (troligen) creme tik och en väldigt mörk brindlad tik. De är underbara alla tre, och vi är väldigt lättade och glada.

När det gäller färgen creme, vill vi vänta lite innan vi vet säkert om hon är vit eller creme, för att se om det kommer några fläckar eller pigment som en vit valp isåfall troligen får. Vi fick två creme valpar i Meeras mammas senaste kull så vi är rätt säkra på att denna lilla tjej också är creme.

 

Läs hela inlägget »