Då var de tre kvar ..

Valparna har hunnit bli 10 veckor, jag har tre kvar här hemma. Alla valpar som flyttat har fått de finaste hemmen, och jag är så tacksam för förtoendet att leverera fina, trygga och pigga valpar väl förberedda för livet. Jag är så glad att 3 tidigare valpköpare köpt ännu en hund från mig, det känns lite extra fint.

Lilla Orka stannar här hos oss, två jättefina pojkar, Allan & Bullen som letar sina fina hem så sprid gärna, så de får en egen soffa att hänga i och egna människor att tycka om och bli bortskämda av. Fina småpojkarna <3

 

I helgen hade vi vår stora Vinthundshelg i Bjurholm med utställning två dagar, och Lure Coursing prov på söndagen. Jag är med och arrangerar så det har varit en hel del förberedelser, och det blev en toppenhelg med fint väder och härliga resultat i ringen för mina fina hundar.

Fredag, Whippetklubben Inoff utställning
Domare; Heidi Lonnakko, Kennel Zaraque's Finland.

* MhaLhi's Moore Than You Expected 3 chkk Uk.
* MhaLhi's Moore Than Perfect for Me 5 ökl
* Generationsklass med Kakan, Meera & Skroot där vi inte vann, man placerade bara vinnaren.
* MhaLhi's You Gave Me That Feeling vg

En himla trevlig dag runt ringen, med fina valpköpare och vänner. Så roligt att whippetklubben har en utställning häromkring igen, hoppas den fortsätter vara i Bjurholm även kommande år.

Floras lillmatte Hedda 4 år var i ringen för första gången med Flora och fick så fint pris!

Lördag, Svvk Norra off utställning
Domare; Markku Mähönen, Finland

En riktig toppendag för oss i ringen! VI börjar med hanarna, jag fick äran att visa Bello igen. *MhaLhi's Cake My Day BH-3 res-cert, hans sjätte faktiskt så nu får gärna certen komma! Han saknar ju två i Sverige för att bli svensk och finsk champion.

*MhaLhi's Moore Than Enough for You BH-2 med CERT så fint visad av lillmatte Idun!

*MhaLhi's Cookies and Cream 2 bruks med ck
(bara 6/26 tikar fick ck)

*MhaLhi's You Gave Me That Feeling exc

Cremeflickorna Lumi & Flora  BIS-3 par.

Kakans avelsklass med Bello, Flora, Meera och Peikko vann och blev sedan BIS-1 också. Vackra Kakan, alltid så glad att få vara med fast hon snart fyller 13 år. Tänk så fina barn hon har <3

Som pricken över i:et vinner vi uppfödargruppen av 5 deltagare med Ture, Bello, Flora och Lumi och blir sedan BIS-2 uppfödare. Wow, så jäkla stolt jag är, det var överraskande!

En toppendag, tusen tack till alla som hjälpt till, valpköpare som kommer och visar upp sina hundar och för så trevligt häng runt ringen i härligt väder. Ni är alla så otroligt värdefulla!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln